Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών

Ημερολόγιο
Ημερολόγιο δραστηριοτήτων


Τα νέα μας

 

Alma Technologies

Μέλος ΕΒΙΔΙΤΕ

Η AlmaTechnologies έχει ως αντικείμενο το σχεδιασμό μικροηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής, επεξεργασίας, συμπίεσης, αποθήκευσης και μετάδοσης ψηφιακών σημάτων και δεδομένων.

Ειδικότερα, δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και κωδικοποίηση σημάτων βίντεο, εικόνας και ήχου, στην κρυπτογραφία, καθώς και στο σχεδιασμό κυκλωμάτων ελέγχου μνημών και διαύλων συστήματος.

Η Alma αναπτύσσει πνευματικά κατοχυρωμένους πυρήνες ημιαγωγών (semiconductorIPcores) επί των προαναφερόμενων τεχνολογιών και παρέχει άδειες χρήσης τους τόσο προς την κατασκευή ολοκληρωμένων κυκλωμάτων ειδικού σκοπού (ASIC) όσο και προς την υλοποίηση συστημάτων βασισμένων σε FPGA.

Η Alma ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες διεθνώς που παρουσίασε κύκλωμα συμπίεσης εικόνας σύμφωνο με το πρότυπο JPEG2000, ενώ σήμερα διαθέτει την πληρέστερη σειρά παγκοσμίως από IPCores στην τεχνολογία συμπίεσης εικόνας (JPEG, JPEG2000, JPEG-LS, LosslessJPEG).

H διαθέσιμη σειρά των IPCores περιλαμβάνει επίσης κωδικοποιητές βίντεο Η.264, κρυπτογραφία (AES, MD5, SHA1, SHA256), ελεγκτές σειριακών μνημών FLASH καθώς και ελεγκτές μνημών τύπου SDRAM (SDR, DDR, DDR2).

Ο χαρακτήρας της εταιρείας είναι καθαρά εξαγωγικός με τις πωλήσεις εκτός Ελλάδος να αποτελούν πάνω από το 90% του κύκλου εργασιών της.

H Alma Technologies είναι μέλος του si-Cluster και της ΕΒΙΔΙΤΕ.

Διεύθυνση

Λ. Μαραθώνος 2

19009

Πικέρμι

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:+30 210 6039850

Φαξ:+30 210 6036034

Ιστοσελίδα:http://www.alma-technologies.com

 


[ Μέλη ]

 

 

Design by