Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών

Ημερολόγιο
Ημερολόγιο δραστηριοτήτων


Τα νέα μας

Εpicos.com

Η epicos.com δημιουργήθηκε το 2000 με στόχο να γίνει η Διαδικτυακή Πύλη για τους Επαγγελματίες της Άμυνας & της Αεροδιαστημικής και να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα διαδικτυακών και συμβουλευτικών  υπηρεσιών σε εταιρείες για την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στις διεθνείς αγορές.

Η epicos.com προσφέρει στις σελίδες της: 

Ποιοτική δημοσιογραφική ενημέρωση για τους τομείς της Άμυνας, της Αεροδιαστημικής και των Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της συνεργασίας της εταιρείας με διεθνώς αναγνωρισμένους δημοσιογραφικούς οργανισμούς. 

Πληροφόρηση για κρατικούς διαγωνισμούς μέσω μιας από τις μεγαλύτερες on-line βάσεις δεδομένων με περισσότερες από 5000 καταχωρήσεις δημόσιων προμηθειών καθημερινά από όλο τον κόσμο.

Παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στην βάση των εξατομικευμένων αναγκών των συνδρομητών-πελατών μας, στους τομείς της Άμυνας και της Αεροδιαστημικής.

Πρόσβαση σε ένα διαδικτυακό κατάλογο εταιριών για την ανεύρεση, αξιολόγηση και επικοινωνία με πιθανούς εταίρους της βιομηχανίας με την βοήθεια αναπτυγμένων από την Epicos μεθόδων ταξινόμησης.

Αναζήτηση πληροφοριών στην άρτια κατηρτισμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μας για πάνω από 50 χώρες με εστίαση στην πολιτική και στο πλάνο των δημόσιων προμηθειών καθώς και στην βιομηχανική συνεργασία στην Αεροδιαστημική και Αμυντική βιομηχανία. 

Επιπλέον, πλήθος χωρών έχουν υιοθετήσει την διαδικτυακή πύλη της Εpicos για την υποστήριξη και ανάπτυξη των εγχωρίων δυνατοτήτων και εταιριών τους, όπως η Αυστρία, η Βραζιλία, η Χιλή, η Τσεχία, η Φινλανδία, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, το Ισραήλ, η Λιθουανία, η Μαλαισία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Σλοβενία, η Νορβηγία, το Κουβέιτ, Η Κολομβία και η Ελβετία.

Διεύθυνση

  • Στρατήγη 7
  • 15451
  • Νέο Ψυχικό

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο:+30.210.67.28.610
  • Φαξ:+30.210.67.28.624
  • Ιστοσελίδα: www.epicos.com

 

 

 

Design by