Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών

Ημερολόγιο
Ημερολόγιο δραστηριοτήτων


Τα νέα μας

 

GET

Μέλος ΕΒΙΔΙΤΕ

GETΈχοντας ως μότο "Making Location Matter", η Geospatial Enabling Technologies (GET) δρατηριοποιείται στην ανάπτυξη και παροχή προϊόντων, εφαρμογών και υπηρεσιών Γεωπληροφορικής σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αφρική. Η GET έχει ολοκληρώσει επιτυχημένα σημαντικό αριθμό έργων για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Η GET υλοποιεί Υποδομές Χωρικών Πληροφοριών με τη χρήση Ελεύθερων Λογισμικών/Λογισμικών Ανοιχτού Κώδικα μέρος των οποίων αναπτύσσει και η ίδια, όπως το GET SDI Portal ακολουθώντας μεταξύ άλλων και τις προδιαγραφές που ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Οδηγία INSPIRE. H GET είναι μέλος του Open Geospatial Consortium (OGC) και του Ινστιτούτου Ανοιχτών Δεδομένων (ODI).

Όσον αφορά στην διαστημική τεχνολογία, η GET σχεδιάζει και αναπτύσσει εφαρμογές για τη διάχυση ανοιχτών δεδομένων, χρησιμοποιεί και επεξεργάζεται δορυφορικά δεδομένα για τη δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων διαχείρισης κινδύνου (π.χ. έργο για την πρόληψη και διαχείριση δασικών πυρκαγιών) καθώς και για χωροταξικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό.
Η GET έχει μια διευρυμένη βάση πελατών σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γκάνα, Εκουαδόρ που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές που αναπτύσσει καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως:
- Υποδομές Χωρικών Πληροφοριών για την ενέργεια
- Υποδομές Χωρικών Πληροφοριών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
- Πύλες Ανοιχτών Δεδομένων για φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα
- Εξειδικευμένες λύσεις για τον ιδιωτικό τομέα

Διεύθυνση

  • Λεωφόρος Ποσειδώνος 43 & Χρυσοστόμου Σμύρνης
  • 18344
  • Μοσχάτο, Αθήνα

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο: +30 210 6664192 , +30 210 6664192
  • Φαξ: +30 210 6663979
  • Ιστοσελίδα: http://getmap.gr


[ Μέλη ]

 

 

Design by