Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών

Ημερολόγιο
Ημερολόγιο δραστηριοτήτων


Τα νέα μας

TELETEL

Mέλος ΕΒΙΔΙΤΕ

Η TELETEL είναι μια ιδιωτική ελληνική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1995, με σκοπό το σχεδιασμό και ανάπτυξη λογισμικού και ηλεκτρονικών συστημάτων, και έχει ήδη μια μακρά ιστορία στην παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης και προϊόντων στους τομείς του διαστήματος, της άμυνας και της αεροναυπηγικής.

Η TELETEL συνεργάζεται πολύ στενά με την ευρωπαϊκή βιομηχανία έχοντας σχεδιάσει και προμηθεύσει λογισμικό και ηλεκτρονικά, εταιρείες όπως οι DASSAULT, SAGEM, THALES, MBDA, η EADS, η Airbus, η Alcatel-Lucent, η MOTOROLA και πολλούς άλλους πελάτες.

Μετά την ένταξη της Ελλάδας στην ESA, η TELETEL επενδύει σε τεχνολογίες του διαστήματος με επιταχυνόμενο ρυθμό; είναι σήμερα μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των τεχνολογιών διαστήματος. Η TELETEL παρέχει συστήματα, λογισμικό και ηλεκτρονικά για space on-board δίκτυα επικοινωνιών με ιδιαίτερη έμφαση σε συστήματα δοκιμών και επικύρωσης.

Από το 2007, διάφορα έργα σε τεχνολογίες δοκιμών on-board επικοινωνιών (SPW, SPW-Τ, SPW-D, ΙΜΑ TSP, SCOC3, MIL-STD-1553, CAN, κλπ), ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, σημαντική εσωτερική υποδομή έχει σταδιακά κατασκευαστεί, και η TELETEL ήδη προωθεί τα δικά της προϊόντα (σειρά προϊόντων iSAFT) για την επικύρωση και την παρακολούθηση των δικτύων δεδομένων επί του σκάφους. Η TELETEL είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Διαστήματος (ΕΒΙΔΙΤΕ).

Διεύθυνση

Λ. Κηφισίας 124
115 26
Αθήνα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: +30 210 6983391
Φαξ:
+30 210 6983391

Website: www.teletel.eu

 

 

 

Design by