Η Althom, μέλος του si-Cluster, συμμετέχει στο ΔΣ της HANSE-AEROSPACE e.V.

Η Althom, μέλος της ΕΒΙΔΙΤΕ, συμμετέχει πλέον ενεργά στις εργασίες της HANSE-AEROSPACE e.V., της μεγαλύτερης ανεξάρτητης ένωσης εταιριών της αεροναυπηγικής και αεροδιαστημικής βιομηχανίας στη Γερμανία.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, τα μέλη της HANSE-AEROSPACE e.V. εξέλεξαν το νέο διοικητικό συμβούλιο. Ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της ALTHOM GmbH και της ALTHOM Engineering Ε.Π.Ε. που εδρεύει στην Πάτρα, κ. Αλκιβιάδης Θωμάς, εξελέγη Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου αναδεικνύοντας την ανάπτυξη των αεροδιαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών της χώρας σε ευρωπαϊκο επίπεδο.

Η HANSE-AEROSPACE e.V. έχει περισσότερες από 160 εταιρείες-μέλη από όλους τους κλάδους της αεροδιαστημικής βιομηχανίας.

Μέλη της Hanse- Aerospace e. V. είναι ακόμη εκπαιδευτικά ιδρύματα, κολέγια και πανεπιστήμια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εταιρίες μέλη της Hanse-Aerospace απασχολούνται συνολικά 14.000 εργαζόμενοι (περίπου δεκαπέντε τοις εκατό όλων των επαγγελματιών που εργάζονται στη γερμανική αεροδιαστημική βιομηχανία).

Ο συνολικός τζίρος των εταιριών αυτών σε ετήσια βάση είναι περίπου € 11 δισεκατομμύρια - εκ των οποίων περίπου τα € 2 δισεκατομμύρια στην αεροδιαστημική βιομηχανία.

  • Νέα
  • Νέα
  • Η Althom, μέλος του si-Cluster, συμμετέχει στο ΔΣ της HANSE-AEROSPACE e.V.
© Hellenic ASI. All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας Φιλοξενία Ιστοσελίδας by DAZZLINK