Νέα

Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών

Τίτλοι ειδήσεων

Η Planetek Hellas παρέδωσε στην ESA νέο διαδικτυακό σύστημα εκμετάλλευσης το αρχείου του δορυφόρου Planck

Αθήνα, 3 Απριλίου 2018

 

Η ΕΒΙΔΙΤΕ και τo si-Cluster στην «Πόλη του Διαστήματος» τη Βρέμη και την Space Tech Expo Europe

Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ΕΒΙΔΙΤΕ και του si-Cluster στην κορυφαία έκθεση διαστημικής τεχνολογίας Space Tech Expo Europe που πραγματοποιήθηκε 24 με 26 Οκτωβρίου 2017 στην «Πόλη του Διαστήματος», τη Βρέμη της Γερμανίας, όπως αποκαλείται λόγω της σημαντικότατης συγκέντρωσης σχετικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Ημερίδα Δικτύωσης Clusters Eλλάδας - Πολωνίας

Αθήνα 1 Ιουνίου 2017

Σε συνέχεια της επιτυχημένης επιχειρηματικής αποστολής που είχε πραγματοποιήθει από την ΕΒΙΔΙΤΕ και   το si-Cluster στην Πολωνία το Δεκέμβριο του 2017 με σκοπό την επιτάχυνση των συνεργασιών μεταξύ Ελληνικών και Πολωνικών επιχειρήσεων στον τομέα του διαστήματος και την υπογραφή πλαισίου συνεργασίας με το Πολωνικό cluster SPACE PL

Εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης για τον Συνεργατικό Σχηματισμό Διαστημικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών si-Cluster

Αθήνα, 03 Μαΐου 2017

 Εντυπωσιακά αποτελέσματα σημειώνει το si-Cluster που δραστηριοποιείται στον τομέα των διαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών, υπό το συντονισμό του Corallia και της ΕΒΙΔΙΤΕ,

Αστροναύτης της ESA και διακεκριμένοι επιστήμονες μοιράζονται τις διαστημικές τους εμπειρίες με τους Έλληνες πολίτες

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2017

Κύριος προσκεκλημένος ήταν ο Luca Parmitano, Ιταλός πιλότος, μηχανικός και εν ενεργεία αστροναύτης των Ευρωπαϊκών Σωμάτων Αστροναυτών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA).

Επίδειξη ελληνικών διαστημικών εφαρμογών και τεχνολογιών από τα μέλη της ΕΒΙΔΙΤΕ και του  si-Cluster

Αθήνα, 09 Φεβρουαρίου 2017

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του si-Cluster να φέρει πιο κοντά στη δημόσια διοίκηση και στους πολίτες τα οφέλη της χρήσης των διαστημικών και δορυφορικών τεχνολογιών, διοργάνωσε την Τρίτη 07.02.2017 έκθεση επίδειξης των τεχνολογιών και εφαρμογών του στις εγκαταστάσεις του Corallia στο α2-innohub στο Μαρούσι.

si-Cluster και ΥΠΕΘΑ ολοκληρώνουν επιτυχώς το έργο ACRITAS για την παρακολούθηση των συνόρων

Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2016

 Σε μια καίρια συγκυρία για τη χώρα, όπου η επιτήρηση των συνόρων αποτελεί μείζον εθνικό θέμα, η συνεργασία του si-Cluster με το ΥΠΕΘΑ, στο πλαίσιο του έργου ACRITAS για την παρακολούθηση θαλάσσιων και χερσαίων περιοχών με αξιοποίηση των διαστημικών τεχνολογιών, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.

Η Althom, μέλος του si-Cluster, συμμετέχει στο ΔΣ της HANSE-AEROSPACE e.V.

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2016

 Η Althom, μέλος της ΕΒΙΔΙΤΕ, συμμετέχει πλέον ενεργά στις εργασίες της HANSE-AEROSPACE e.V., της μεγαλύτερης ανεξάρτητης ένωσης εταιριών της αεροναυπηγικής και αεροδιαστημικής βιομηχανίας στη Γερμανία.

Τα επιτεύγματα της ελληνικής διαστημικής βιομηχανίας στην εκπομπή On ERT

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2016

 Παράγει η Ελλάδα διαστημική τεχνολογία; Πόσες εταιρείες δραστηριοποιούνται στον κλάδο και πόσο ανθρώπινο δυναμικό απασχολείται;

Ελλάδα και Ισραήλ μαζί στο Διάστημα

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2015

Eπιχειρηματική αποστολή της ΕΒΙΔΙΤΕ στο Ισραήλ στο πλαίσιο του 66ου Διεθνούς Συνεδρίου Αστροναυτικής

Μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματικές αποστολές της ΕΒΙΔΙΤΕ ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Ισραήλ επισφραγίζοντας διεθνείς συμφωνίες συνεργασίας επιχειρήσεων της ελληνικής διαστημικής βιομηχανίας.

Τεράστια πηγή δημιουργικότητας

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη Προέδρου Γαλλικής Δημοκρατίας François Hollande στο Corallia

Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του Corallia, στο α2-innohub στο Μαρούσι, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας François Hollande στο πλαίσιο της διήμερης παραμονής του στην Αθήνα. Επισφραγίζοντας την ελληνογαλλική συνεργασία σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας, ο Γάλλος Πρόεδρος ξεναγήθηκε στα γραφεία του Corallia,

Η Planetek Hellas, μέλος της ΕΒΙΔΙΤΕ, φέρνει πιο κοντά το Big Bang

Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2015

Νέο έργο για λογαριασμό της ESA

Η Planetek Hellas ανακοινώνει την υπογραφή του μεγαλύτερου μέχρι σήμερα συμβολαίου της με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA/European Space Agency). Το έργο αφορά την υλοποίηση πληροφοριακού συστήματος για την επεξεργασία, την αρχειοθέτηση και την διάχυση μέσω του διαδικτύου του τεράστιου αρχείου δεδομένων του δορυφόρου Planck.

Η μεγαλύτερη εκδήλωση δικτύωσης φορέων της Γαλλικής και Ελληνικής διαστημικής βιομηχανίας στην Τουλούζη

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις αρχές Οκτωβρίου στην Τουλούζη, κύρια έδρα της Γαλλικής διαστημικής βιομηχανίας και του 50% της Ευρωπαϊκής δραστηριότητας στο Διάστημα, η πολυπληθέστερη και πιο αποτελεσματική μέχρι τώρα εκδήλωση δικτύωσης Γαλλικών και Ελληνικών επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων που αναπτύσσουν Διαστημικές τεχνολογίες και εφαρμογές.

 

«Εκτοξεύθηκε» το ενδιαφέρον για το Διάστημα στην Ημερίδα Δικτύωσης της Ελληνικής Διαστημικής Βιομηχανίας

14 Ιουλίου 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για το οικοσύστημα διαστημικής της χώρας με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την ένταξή της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος

 

Ημερίδα Δικτύωσης Ελληνικής Διαστημικής Βιομηχανίας

14 Ιουλίου 2015

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 ετών συμμετοχής της Ελλάδας, ως πλήρους κράτους-μέλους, στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος/ΕΟΔ (European Space Agency/ESA), η Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), ο Συνεργατικός Σχηματισμός Διαστημικών Τεχνολογιών & Εφαρμογών (si-Cluster), η Ένωση Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ) και η Μονάδα Corallia του Ε.Κ. Αθηνά, διοργανώνουν Ημερίδα Δικτύωσης της Ελληνικής Διαστημικής Βιομηχανίας, την Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015, στην Αθήνα.

 

Διερεύνηση συνεργασιών για την Αεροδιαστημική ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο

Συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Ελληνικής Αεροδιαστημικής Τεχνολογίας και του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Ιουνίου, στο πλαίσιο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας ως κράτος μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος

 

Πρωτοποριακή Λύση : Web GIS Πλατφόρμα στα πλαίσια του έργου INDES-MUSA

Αθήνα, 20 Απριλίου 2015:

Το πρόγραμμα INDES-MUSA αποτελεί ένα πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα, για τη μελέτη των εδαφικών υποχωρήσεων και της σεισμικής κίνησης με έμφαση στην μελέτη της αλληλεπίδρασης εδάφους-κατασκευής σε αντιπροσωπευτικά δομικά υποσύνολα (οικισμός, βιομηχανική ζώνη, δεξαμενές) της ευρύτερης περιοχής μελέτης του Καλοχωρίου.

 

Η Alma Technologies ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα ενός νέου IP core για υπερταχεία συμπίεση εικόνων JPEG

Πικέρμι, 16 Μαρτίου 2015:

Το μέλος της ΕΒΙΔΙΤΕ Alma Technologies, μια ελληνική εταιρία μικροηλεκτρονικής σχεδίασης, διαθέτει στην παγκόσμια αγορά ένα νέο πυρήνα υλικού (IP Core)...

Η 1η εγκατάσταση λύσης Smart H2O στην Ελλάδα με τη συμμετοχή των Geosystems Hellas και i-BEC

Θεσσαλονίκη, 5 Μαρτίου 2015:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπτυξης και υλοποίησης μιας σύγχρονης και καινοτόμου ενοποιημένης διαδικτυακής πλατφόρμας οπτικοποίησης δεδομένων τύπου "Dashboard" στις εγκαταστάσεις του Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος, στην περιοχή Φοίνικα Θεσσαλονίκης.

 

Συμμετοχή στο RSCy

2015, 16-19 Μαρτίου 2015, Κύπρος

Η Geosystems Hellas, σε συνεργασία με την HEXAGON GEOSPATIAL, συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο τρίτο "International Conference on Remote Sensing and Geoinformation of Environment"

Ενδιαφέρον της Κίνας για την ελληνική βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας

Μαρούσι, 16.02.2015:

 Σημαντικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στελεχών της Κινέζικης Ακαδημίας Διαστημικής Τεχνολογίας (China Academy of Space Technology - CAST) στην Αθήνα, σε επιχειρήσεις των πυλώνων του κλάδου ICT της χώρας, si-Cluster και mi-Cluster, που συντονίζει το Corallia.

Εδραιώνεται η συνεργασία μεταξύ Ελληνικής και Ισραηλινής αεροδιαστημικής βιομηχανίας

Αθήνα, 03 Φεβρουαρίου 2015:

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η νέα επίσκεψη ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στο Ισραήλ υπό το συντονισμό της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ) και του Corallia κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις για την εδραίωση της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας με την αντίστοιχη Ισραηλινή για την κατασκευή προϊόντων για χρήση σε διαστημικές αποστολές και εφαρμογές.

Συμμετοχή της Geosystems Hellas στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο HellasGIs

Η Geosystems Hellas συμμετείχε ως Χορηγός στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο HellasGIs, που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2014 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Αίθουσα Τελετών του Κτηρίου Διοίκησης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Terra Spatium και Geosystems στο Intergeo 2014

Βερολίνο, 07-09 Οκτωβρίου 2014: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των επιχειρηματικών μελών της ΕΒΙΔΙΤΕ και του si-Cluster Geosystems και Terra Spatium στη διεθνή κλαδική έκθεση Intergeo 2014 στον κλάδο της γεωδαισίας και της τηλεπισκόπησης.

H EMTech, μέλος του si-Cluster, ανακοίνωσε τη νέα ανάθεση έργου από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος

Αθήνα 22 Σεπτεμβρίου: Η EMTech ανακοινώνει με υπερηφάνεια την εκκίνηση μίας νέας ανάθεσης έργου από τον οργανισμό ESA/ESTEC, με τίτλο "Multi-Magnetometer Methods for Magnetic Dipole Modelling (AO/1-7463/13/NL/GLC)"

Η Logikon Labs, μέλος του si-Cluster, αναλαμβάνει ερευνητικό έργο για την ESA

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2014: Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος ανέθεσε στηLogikon Labs (μέλος του si-Cluster) μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, ένα διετές ερευνητικό συμβόλαιο στον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών υψομετρίας με χρήση λέιζερ, μετά από διεθνή διαγωνισμό υποβολής προσφορών (ESA tender).

Συνεργασία της ALPHA BANK με τη SPACE HELLAS

Αθήνα, 14 Ιουλίου 2014: Η Alpha Bank, ανέθεσε, κατόπιν αξιολογήσεως, στην Space Hellas την υλοποίηση έργου ηλεκτρονικής ασφάλειας στο κεντρικό κτηριακό της συγκρότημα, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Η ελληνική αεροδιαστημική βιομηχανία εδραιώνει διεθνείς συνεργασίες με στόχο την εσωτερική ανάπτυξη και την παγκόσμια αγορά

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2014: Εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις για το οικοσύστημα της αεροδιαστημικής στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν μέσα στο Σεπτέμβριο

Space Hellas - Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: Ολοκληρώθηκε η επέκταση του συστήματος Cisco UCS

Αθήνα, 7 Ιούλιου 2014: Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ανέθεσε στη Space Hellas την προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων εξυπηρετητών Blade, στο Data Center της στον Γέρακα και στο εναλλακτικό Data Center της, στις εγκαταστάσεις της Med Nautilus στην Αθήνα.

Συμμετοχή της ΕΒΙΔΙΤΕ στο Τoulouse Space Show

Τουλούζη 30/6-1/7 2014. Στην Τουλούζη στο Centre de Congrès Pierre Baudis, πραγματοποιήθηκε διεθνής συνάντηση με σκοπό να αναδείξει τις κυριότερες τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις των διαστημικών υπηρεσιών, αλλά και να φέρει σε επαφή μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με μεγάλους φορείς και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο του διαστήματος.

H ΕΒΙΔΙΤΕ στο Industry Space Days 2014

18 Ιουνίου 2014: Οι Ημέρες της Βιομηχανίας Διαστήματος (Industry Space Days - ISDs) διοργανώνονται από την ESA με στόχο τη συγκέντρωση των κυριότερων Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στον τομέα του διαστήματος.

Yπογραφή συμφωνίας συνεργασίας του si-Cluster με το ΥΠΕΘΑ

Μαρούσι, 11 Ιουνίου 2014: Το γνωστό ρητό «η δύναμη εν τη ενώσει», βρήκε σήμερα εφαρμογή στον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο της αεροδιαστημικής στη χώρα μας, με την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του si-Cluster (Συνεργατικός Σχηματισμός Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών) και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Η INASCO στο JEC Europe 2014 International Composites Show

Συμμετοχή στην διεθνή εμπορική έκθεση για παραγωγικές διεργασίες συνθέτων υλικών, JEC Europe 2014, 11-13 Μαρτίου 2014

Η Geosystems Hellas Ασημένιος χορηγός στο Διεθνές συνέδριο Τηλεπισκόπησης GEOBIA

Αθήνα, 05 Μαΐου 2014: Η Geosystems Hellas σε συνεργασία με την INTERGRAPH, συμμετέχει ως Ασημένιος χορηγός στοΔιεθνές συνέδριο Τηλεπισκόπησης GEOBIA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, 21-24 Μαΐου 2014.

Η Geosystems Hellas στο GEOSPATIAL WORD FORUM

Αθήνα, 05 Μαΐου 2014: Η Geosystems Hellas αντιπρόσωπος της Hexagon Geospatial σε Ελλάδα και Κύπρο συμμετέχει στο GEOSPATIAL WORD FORUM, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Γενεύη 05-09 Μαίου 2014 www.geospatialworldforum.org).
Πρόκειται για μια κορυφαία εκδήλωση, η οποία συνδιάζει την καινοτομία με την γεωγραφική πληροφορία και το BI.

Διάκριση "Tech Initiative of the Year" για το si-Cluster

Αθήνα, 30 Απριλίου 2014: Σημαντική διάκριση από τους αναγνώστες του PCMagazine, ως η πιο καινοτόμα πρωτοβουλία του 2013, έλαβε το si-Cluster στο πλαίσιο των ελληνικών τεχνολογικών βραβείων "Tech Excellence Awards 2013" που διοργάνωσε το περιοδικό για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Μέλος της ΕΒΙΔΙΤΕ και του si-Cluster στη συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελάριου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό

Αθήνα, 11.04.2014: Μεταξύ των 24 εκπροσώπων νέων και καινοτόμων επιχειρήσεων που συμμετείχαν στη συνάντηση με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Α. Μέρκελ και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά

Η ΕΒΙΔΙΤΕ και το si-Cluster στο Ευρωκοινοβούλιο για τον εορτασμό των 50 χρόνων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος

Μαρούσι, 09 Απριλίου 2014: Στο Ευρωκοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, γιορτάστηκαν τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), με τη συμμετοχή της ΕΒΙΔΙΤΕ και του si-Cluster.

Η TERRA SPATIUM silver χορηγός στο 5ο Διεθνές Συνέδριο GEOBIA 2014

Αθήνα, 07 Απρίλιου 2014: Η TERRA SPATIUM AE, συμμετέχει ως Silver Χορηγός στην 5th International Geographic Object Based Image Analysis Conference (GEOBIA 2014) στις 21-24 Μαίου 2014

Η Geosystems Hellas χρυσός χορηγός στο δεύτερο Διεθνές συνέδριο Τηλεπισκόπησης και Γεωπληροφορικής Περιβάλλοντος (RSCy2014)

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2014: Η Geosystems Hellas σε συνεργασία και με την INTERGRAPH, συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο δεύτερο Διεθνές συνέδριο Τηλεπισκόπησης και Γεωπληροφορικής Περιβάλλοντος (RSCy2014), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, 7 – 10 Απριλίου 2014.

Επιτυχημένη η πρώτη εθνική αποστολή Αεροδιαστημικής στο Ισραήλ

Μαρούσι, 11 Φεβρουαρίου 2014: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ελληνική επιχειρηματική αποστολή αεροδιαστημικής στο Ισραήλ

H Planetek Hellas ηγείται νέας κοινοπραξίας για την ανάπτυξη τεχνολογιών παρατήρησης της γης

Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2014: Η μεγάλη αλλά σε μεγάλο βαθμό ανεκμετάλλευτη δυνατότητα που παρέχει στη χώρα μας το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό της, αποδεικνύεται γι ακόμη μια φορά,

si-Cluster Member inAccess closed funding round

Athens, August 2013: Inaccess announces the successful closing of a 6.5 million $ (5.0 million EUR) round, led by Piraeus Taneo Capital Fund, which is managed by Piraeus Capital Management, member of the VC and Private Equity Group of Piraeus Bank. The capital infusion will be used for enhancing inaccess' international presence and strengthening its product portfolio.

si-Cluster Member Irida Labs completed investment rounds

Πάτρα, 26 Αυγούστου 2013: Irida Labs, a leading provider of technology and software for embedded vision applications, is pleased to announce that it recently completed two financing rounds for a total of $1.5M. In Augus

Έναρξη εργασιών συνεργατικών δράσεων si-Cluster

Μαρούσι, 20.11.2013: Το si-Cluster –o Ελληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών– βρίσκεται σε τροχιά απογείωσης με την έναρξη των εργασιών των συνεργατικών δράσεων των μελών του στο πλαίσιο του προγράμματος της ΓΓΕΤ «Δημιουργία Καινοτομικών Συστάδων Επιχειρήσεων

«Διαστημικό Ταξίδι Καινοτομίας» με αφετηρία την Ελλάδα

Μαρούσι, 11 Δεκεμβρίου 2013: Σήμερα, 4 χρόνια μετά τη σύστασή του, ο Ελληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών (si-Cluster) επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας μπορεί να προέλθει μέσα από συντονισμένες συνεργασίες βασισμένες σε καινοτομικές πλατφόρμες δράσης.