Δρ. Αθανάσιος Πότσης

Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ)
Ο Αθανάσιος Πότσης είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ενώ το 2002 ανακηρύχθηκε διδάκτορας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στέλιος Μπολλάνος

Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ)
O Στέλιος Μπολλάνος είναι μέρος της ομάδας Planetek από το 2004. Το 2005 επέστρεψε από την Ιταλία στην Ελλάδα και ίδρυσε την PlanetekHellas.

Δρ. Βαγγέλης Κόλλιας

Ο Δρ Βαγγέλης Κόλλιας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Ευάγγελος Βερονικιάτης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TERRA SPATIUM SA
Έχει μεγάλη εμπειρία και πολύ καλή γνώση στον τομέα της εκπόνησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (FP7, HORIZON 2020,)καθώς και μεγάλη συμμετοχή σε προγράμματα της European Space Agency (ESA) στον τομέα επεξεργασίας και παραγωγής γεωχωρικών δεδομένων για συγκεκριμένες απαιτήσεις εφαρμογών, ευέλικτη και ικανή διαχείριση γεωπληροφοριών, σχεδιασμός και οργάνωση συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών, καθώς και λύσεις στον τομέα της Γεωργίας Ακριβείας.

Δρ. Eμμανουήλ Ζερβάκης

O Εμμανουήλ Ζερβάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, Ελλάδα το 1975. Έλαβε τόσο το πτυχίο Φυσικής όσο και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον τομέα της Mικροηλεκτρονικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών το 1997 και το 1999, αντίστοιχα.

Δρ. Χρήστος Κυριαζόγλου

Ο Δρ. Χρήστος Κυριαζόγλου κατέχει τον τίτλο του Διδάκτορα Μηχανολόγου Μηχανικού που του απένειμε το Πανεπιστήμιο του Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο.

Ιωάννης Μαυρουδής

O Ιωάννης Μαυρουδής είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ από το 2018. Ιδρυτικό στέλεχος και μέτοχος της NEUROPUBLIC AE.

Νικόλαος Γιαννουλάκης

Ο Νίκος Γιαννουλάκης έλαβε τους μεταπτυχιακούς τίτλους M.Sc. Μηχανολόγου Μηχανικού και Ph.D. Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο Penn State.

Δρ. Αθανάσιος Μπαλτόπουλος

Ο Δρ. Θάνος Μπαλτόπουλος είναι Εμπορικός διευθυντής και του Project Manager της Adamant Composites ΕΠΕ.
© Hellenic ASI. All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας Φιλοξενία Ιστοσελίδας by DAZZLINK